Vad vill tjejerna ha egentligen?

Hej kära hetingar på Nattens Änglar. Vi killar har ju länge varit rätt så öppna med vad vi vill erbjuda er tjejer men kom igen; kan inte ni sköna tjejer berätta vad ni gärna vill ha av oss kåta killar som ringer in till er?
Vad tänder ni på era sköna sexgudinnor?

Jag kan ju bara tala för mig själv, men något jag verkligen går igång på är att höra killarnas allra hemligaste sexfantasier. Det är otroligt upphetsande att höra vad som rör sig i huvudet hos en kille med kuken i näven.

Ulla

ulla4klar

Hej på er alla kåtingar!

Det är jag som är tant Ulla: en 66-årig erfaren kvinna med kurvorna på de rätta ställena och er rejält hårig buske mellan benen.  Jag är lite Big Mama för tjejerna på linjen och vet något om det mesta!

Till mig kan du skicka frågor om allt du vill veta om linjen & tjejerna…eller vill ha råd om något annat…

Lite om mig…

Jag gillar mogna män med mycket erfarenhet och tjocka kukar.

Är gärna med på rollspel och gillar allt som är kladdigt och snuskigt. testar gärna både wet, gang-bang och mycket annat som känns spännande. Jag tycker om det som är udda och förbjudet och snuskar loss rejält när tillfälle ges!

Jag finns nu här som er värdinna och lär upp de nya tjejerna när de kommer, kåtmormor som jag är! Hör gärna av dig till mig om du har frågor om linjen eller vill veta vad jag tycker att du ska göra med din kåta kuk!

(kåta kukar får vi aldrig nog av här på linjen…)

Pssst…använd gärna mycket glidmedel på din sköna kåta kuk när du ringer till oss på linjen – vi gillar när det plaskar och det blir riktigt skönt för dig…

 

Fråga Ulla