slicka stjärt

Hej ! Har en fantasi om att två tjejjer binder mig och smått förnedrar mig ! Den ena tjejjen ställer sig på alla fyra och trycker ned magen och putar riktigt med rumpan !!! Det hetsar mig att se denna ljuva syn samtidigt som jag trycks ned mot stjärten och tvingas slicka stjärten ….får inte nudda fittan !!! Efter att ha slickat stjärten tar den andra tjejjen stadigt tag om kuken och runkar ut SPERMA på rumpan åt den knästående tjejjen !! SPERMAN rinner över rumpan ,ner över fittan ,slicka henne ren ryter den andra tjejjen ,tvingas böjja mig ned och slicka i mig min EGEN SPERMA ! Tjejjerna skrattar och sätter sig var gång över mitt ansikte och kissar ned mig !!! Samtidigt ringer det på dörren , tre kissnödiga tjejjer vill låna toan – VILKET BLIR JAG ……ned kissad av 5 tjejjer !!!!!!

Så härligt!

ulla4klar

Hej på er alla kåtingar!

Det är jag som är tant Ulla: en 66-årig erfaren kvinna med kurvorna på de rätta ställena och er rejält hårig buske mellan benen.  Jag är lite Big Mama för tjejerna på linjen och vet något om det mesta!

Till mig kan du skicka frågor om allt du vill veta om linjen & tjejerna…eller vill ha råd om något annat…

Lite om mig…

Jag gillar mogna män med mycket erfarenhet och tjocka kukar.

Är gärna med på rollspel och gillar allt som är kladdigt och snuskigt. testar gärna både wet, gang-bang och mycket annat som känns spännande. Jag tycker om det som är udda och förbjudet och snuskar loss rejält när tillfälle ges!

Jag finns nu här som er värdinna och lär upp de nya tjejerna när de kommer, kåtmormor som jag är! Hör gärna av dig till mig om du har frågor om linjen eller vill veta vad jag tycker att du ska göra med din kåta kuk!

(kåta kukar får vi aldrig nog av här på linjen…)

Pssst…använd gärna mycket glidmedel på din sköna kåta kuk när du ringer till oss på linjen – vi gillar när det plaskar och det blir riktigt skönt för dig…

 

Fråga Ulla