Runka, runka, runka

Madame Ulla.
Jag blir kåt så fort jag tänker på Neomedia. Jag har stånd nu när jag skriver detta. Min lilla snopp växer och står rakt ut som en pinne när jag tänker att snygga tjejjer, anställda av Neomedia vet allt om mig och mitt sexliv och kontrollerar mig så jag sköter mina uppgifter och sen runkar fint och duktigt för en tjej på Neomedia. Jag blir så kåt när tjejjen styr mitt runkande och sedan låter mig spruta och släppa all sperma som vill ut. Jag älskar att runka och spruta för Neomedia.
Alltid er trogen

 

Å så härligt att läsa! Lydiga små slavar värmer verkligen upp fittan på madame.

 

Ulla

ulla4klar

Hej på er alla kåtingar!

Det är jag som är tant Ulla: en 66-årig erfaren kvinna med kurvorna på de rätta ställena och er rejält hårig buske mellan benen.  Jag är lite Big Mama för tjejerna på linjen och vet något om det mesta!

Till mig kan du skicka frågor om allt du vill veta om linjen & tjejerna…eller vill ha råd om något annat…

Lite om mig…

Jag gillar mogna män med mycket erfarenhet och tjocka kukar.

Är gärna med på rollspel och gillar allt som är kladdigt och snuskigt. testar gärna både wet, gang-bang och mycket annat som känns spännande. Jag tycker om det som är udda och förbjudet och snuskar loss rejält när tillfälle ges!

Jag finns nu här som er värdinna och lär upp de nya tjejerna när de kommer, kåtmormor som jag är! Hör gärna av dig till mig om du har frågor om linjen eller vill veta vad jag tycker att du ska göra med din kåta kuk!

(kåta kukar får vi aldrig nog av här på linjen…)

Pssst…använd gärna mycket glidmedel på din sköna kåta kuk när du ringer till oss på linjen – vi gillar när det plaskar och det blir riktigt skönt för dig…

 

Fråga Ulla