Hur officiellt kan man bli er sexleksak?

Jag skulle vilja veta hur seriöst tjejerna skulle vilja äga en kille i verkliga livet. Även om man aldrig kommer träffa dom i verkligheten, finns det tjejer på linjen som gillar tanken att det finns killar härute som bara finns till för dom, för att vara deras trogna kunder och som låter dom äga oss så fullständigt dom bara vill?

 

Det finns säkerligen flertalet tjejer på linjen som går igång på tanken att ha en lydig liten slav som lyder hennes minsta vink. Testa en av våra dominanta tjejer och se vad dom tycker om din fantasi.

Ulla

ulla4klar

Hej på er alla kåtingar!

Det är jag som är tant Ulla: en 66-årig erfaren kvinna med kurvorna på de rätta ställena och er rejält hårig buske mellan benen.  Jag är lite Big Mama för tjejerna på linjen och vet något om det mesta!

Till mig kan du skicka frågor om allt du vill veta om linjen & tjejerna…eller vill ha råd om något annat…

Lite om mig…

Jag gillar mogna män med mycket erfarenhet och tjocka kukar.

Är gärna med på rollspel och gillar allt som är kladdigt och snuskigt. testar gärna både wet, gang-bang och mycket annat som känns spännande. Jag tycker om det som är udda och förbjudet och snuskar loss rejält när tillfälle ges!

Jag finns nu här som er värdinna och lär upp de nya tjejerna när de kommer, kåtmormor som jag är! Hör gärna av dig till mig om du har frågor om linjen eller vill veta vad jag tycker att du ska göra med din kåta kuk!

(kåta kukar får vi aldrig nog av här på linjen…)

Pssst…använd gärna mycket glidmedel på din sköna kåta kuk när du ringer till oss på linjen – vi gillar när det plaskar och det blir riktigt skönt för dig…

 

Fråga Ulla