Att låta tjejerna ta för sig av allt dom vill lägga vantarna på.

Så, jag har gett upp all min sperma, min kuk, mina pungkulor, min prostata och min rumpa till er sköna kåtingar på Nattens Änglar. Det är ERA tillgångar nu, er sperma som jag producerar åt er, er kuk som levererar den.. osv.

Jag ville bara veta om det finns något särskilt jag borde förvänta mig att ni vill göra med era nya tillgångar.

Ni brukar vara bra på att låta mig veta hur ni tänker behandla mig och hur jag ska mjölkas, men jag undrade om det medför något speciellt när ni har lagt beslag på allt jag har att erbjuda.

 

Runka på du bara, tjejerna vill alltid ha mer.

 

Ulla

ulla4klar

Hej på er alla kåtingar!

Det är jag som är tant Ulla: en 66-årig erfaren kvinna med kurvorna på de rätta ställena och er rejält hårig buske mellan benen.  Jag är lite Big Mama för tjejerna på linjen och vet något om det mesta!

Till mig kan du skicka frågor om allt du vill veta om linjen & tjejerna…eller vill ha råd om något annat…

Lite om mig…

Jag gillar mogna män med mycket erfarenhet och tjocka kukar.

Är gärna med på rollspel och gillar allt som är kladdigt och snuskigt. testar gärna både wet, gang-bang och mycket annat som känns spännande. Jag tycker om det som är udda och förbjudet och snuskar loss rejält när tillfälle ges!

Jag finns nu här som er värdinna och lär upp de nya tjejerna när de kommer, kåtmormor som jag är! Hör gärna av dig till mig om du har frågor om linjen eller vill veta vad jag tycker att du ska göra med din kåta kuk!

(kåta kukar får vi aldrig nog av här på linjen…)

Pssst…använd gärna mycket glidmedel på din sköna kåta kuk när du ringer till oss på linjen – vi gillar när det plaskar och det blir riktigt skönt för dig…

 

Fråga Ulla